UWAGA X

Komunikat

Ostrzeżenie: Istnieje możliwość zapisu pliku konfiguracyjnego w lokalizacji: /home/fafa/ftp/sklep/includes/configure.php. Istnieje ryzyko zagrożenia pracy systemu - zmień uprawnienia dla tego pliku.

  Katalog » Obsługa Klienta » Polityka prywatności Moje konto     
Produkty
Mały Artysta
Szablony malarskie
Szablony i maski FAFAME
Szablony przemysłowe
Szablony kulinarne
Szablony kosmetyczne
Akcesoria
Farby
Usługi dekoratorskie
Oświetlenie
Kontakt
e-mailnapisz e-mail
Tel+48 604 159 623
GSM+48 692 408 369

Obsługa klienta
pon-pt : 9-17
Nowości
Zobacz wszystkie
Linki
Fabryka Fantazji na YouTube
zostań fanem Fabryki Fantazji
galeria jmg.art.pl
Aktualności
Polityka prywatności   Data: 12 sierpień 2008

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO
www.fabrykafantazji.pl

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest: FABRYKA FANTAZJI s.c. J. Gaździńska-Głowacz i M. Głowacz z siedzibą we Wrocławiu, kod pocztowy 53-025, ul. Skarbowców 89B/1, NIP: 8992644548.

3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
  • Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz by mieć możliwość kontaktu z Tobą.
  • Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.
  • Nr telefonu – nieraz kontaktujemy się z klientami w celu potwierdzenia zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.
  • Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
  • Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  • Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
  • Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
  • Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
  • Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skorzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego i prześlij e-mail.


Statystyka:
Przeglądano: 2259
Ilość komentarzy: 0
Napisz recenzję PowrótDalej
Zaufali nam
Firmy, które nam zaufały.
Koszyk
   ... jest pusty
Logowanie
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Rejestracja konta

Przypomnienie hasła
Promocje
Zobacz wszystkie
Bezpieczne zakupy
Positve SSL on a transparent background

Nad bezpieczeństwem klientów czuwa 256-bitowy Certyfikat SSL, dzięki któremu zakupy w sklepie są dokonywane poprzez połączenie szyfrowane.
Bezpieczne płatności


Powered by 2008 oscGold | Sklep polecany przez Kulbi.PL | Centrum Reklamy i Informacji | Katalog Biznesu | Katalog-Sklep.pl
Katalog Dobrych Stron DI kosmetyka, uroda, zdrowie katalog stron Katalog Ciekawych Stron - Zapraszamy!
Fabryka Fantazji w katalogu Gwiazdor katalog sklepów internetowych Sklepy Internetowe